fredag 4 maj 2012

Superkid

I Christophers klass har de varje vecka en elev som är "Superkid". Då får man göra ett collage och berätta om sig själv. Föräldrarna får skriva ett "Skrytbrev" om varför han eller hon är en Superkid, och får sen gärna vara med och stötta sitt barn under själva presentationen. Den här veckan var det Christophers tur.....



Här står han och berättar och under tiden sitter alla andra barn och antecknar. Efteråt ställde läraren frågor på det som sagts och gjorde en liten frågesport om Christophers liv. Han har en superbra lärare och det är en trevlig klass att komma in till.



I kväll ska vi till Josephs skola. De har lite uppträdande mm, det är för att samla in pengar till musikprogrammet i skolan, vilket inte understöds av staten utan är baserat på understöd från föräldrar. I Josephs skola är musiklärarens lön från staten, men inte utrustningen till klassrummet och till de olika orkestrarna. I Christophers skola är musikläraren helt sponsrad av föräldrar lön och allt. Båda skolorna har ett enastående musikprogram, då vill man gärna vara med och se till att det förblir så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar