måndag 21 maj 2012

Den ena dagen är den andra lik.... Upp och hoppa, försöka få igång ryggen, som inte alls gillar detta målande, packande, bärande och städande, skjutsa till skolan, fortsätta till nya huset, MÅLA, hämta i skolan, hem och packa, städa osv, och så tillbaka för lite kvällsmålning när vi kan........Börjar kännas lite här och där, men nu vill vi bara bli färdiga innan helgen. På lördag går flyttlasset. Nu fick jag en intressant överraskning... vi ska få en nattgäst i morgonkväll. Ups, jag som inte har varken madrasser, täcken, kuddar eller lakan här. De har redan flyttats över. Har heller inte så bra gästmat i skåpen, hade tänkt att äta ur så mycket som möjligt, vilket innebär konstiga kombinationer och rester. Men allt brukar gå till slut, så jag blundar och hoppas på att även detta löser sig. (Har ingen dammsugare här just nu heller...... hon får ta det som det är!)
Ser fram emot att få dit vårt pick och pack och komma till rätta! Men nu kallar plikten i form av fönster som behöver tvättas!! Trevlig kväll!! :)

1 kommentar:

  1. Önskar jag kunde komma förbi en sväng och hjälpa dig med lite målning, packning och städning... Snart får njuta av det nya hemmet :)
    Kram från Anna, som saknar er här hemma!

    SvaraRadera