söndag 27 november 2011

1:a Advent och 25° varmt

En riktigt fin dag var det idag. Efter kyrkan åkte vi tillbaka till "San Luis Rey", där Christopher gör sitt projekt. Han agerade guide och skulle gå runt och berätta om byggnaderna, samt klämma in 20 fakta om "Missionen" Det gick ganska bra måste jag säga... förutom att ett flygplan störde en del av filmen. Vi tyckte inte att det var så högt ljud på flygplanet då, men när vi kom hem och lyssnade var det verkligen det.... Nåja, det får duga!

Jag tycker att det är trevligt att engagera familjen i projekten, men jag tycker att de kunde sänka ribban något, så att resultatet blir mer elevens "eget". Inte en chans att han skulle ha kunnat strukturera upp detta utan MYCKET hjälp från mig.Som sagt, det var i alla fall trevligt och vi lärde oss mycket om Californias historia.

Sen tog vi våra tomtemössor och åkte ner till stranden för att ta vår bild till årets julkort. Det är ganska konstigt att tänka sig att vi är i adventstiden och man kan lätt vara ute i t-shirt och shorts...... Framåt kvällen när det mörknar (mellan 17-17.30) går det lättare att tänka sig att det närmar sig jul, särskilt nu när folk börjar sätta jul-ljus på sina hus:-)
Mysigt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar