lördag 10 september 2011

Mat till hemlösa

Idag var det första gången jag var med på församlingens "outreach". Vår församling ansvarar för att laga och servera mat till hemlösa en gång i månaden. Andra sköter andra delar av det som händer, t ex en liten gudstjänst och utdelning av kläder och förnödenheter.
Det var kul att vara med!

Jim är på verkstaden med bilen för sjuttioelfte gången. Nu har de äntligen hittat orsaken till det förskräckliga oljud vi haft sen vi bytte kamrem, och det var något i det området som behövde bytas ut. (kommer inte ihåg vad det hette) Skönt att få bilen fixad innan Jim åker bort. Han ska till San Francisco i morgon och vara borta tills på fredag.

Igår hade vi en kille från pestkontroll här. Vi hade en död råtta uppe på vinden. Han hittade den och tog ut den, men var inte säker på att problemet var löst med det, och det är inte vi heller.... Det stinker så fruktansvärt i Christophers rum så han fick övernatta hos Joseph.
Han sa också att vi hade ett stort problem med råttor, han såg att det var många som bodde däruppe. Han satte 5 fällor, så det kommer nog att lukta en stund framöver kan man tro. Gasmask!?!

1 kommentar:

  1. Nä det kan inte va roligt med råttorna. Usch! Hoppas att det löser sig bra för er. Kram!

    SvaraRadera