fredag 30 december 2011

Mellandagar

Näst sista dagen på året....För ett år sen stod vi resklara, redo att ge oss ut på ett stort äventyr! Vi åkte tidig morgon på nyårsafton, och upplevde många tolvslag på vår resa västerut... men när vi fysiskt befann oss på tolvslaget låg vi och sov i Seattle, vaknade av tjo och tjim, och sov sedan vidare några timmar tills det var dags för den sista etappen på vår färd. När vi landade på Santa Ana flygplats väntade Lauri på oss. Hon tog oss vidare till Oceanside där Rick väntade med husvagnen som vi fick låna av dem. Konstigt att ett helt år har gått sen dess.

Nu har vi kommit att känna oss hemma på den här platsen på jorden. Är det ändå inte fantastiskt vad man kan anpassa sig och rätta in sitt liv efter de förutsättningar man har...... Fast det var ju en hel del kval för mig i början förstås.......;-) Nu har vi fått vårt lånelöfte och står inför nästa etapp, att köpa hus!

Detta nyår ska vi fira i alla fall!! Åker till några vänner i morgon kväll!!

Gott nytt 2012!!!

1 kommentar:

  1. Tittar in här då och då. Lite paus, men nu här igen. Vill oftare. Tycker så mycket om dig. Tror minsann du skrev på bloggen en gång. Jättetack! Kramar till dig.

    SvaraRadera