tisdag 27 december 2011

God fortsättning

Då var vår första jul som amerikaner till ända. Vi har verkligen haft det bra! Vi gjorde julafton så svensk vi kunde, hade t om Kalle kl 15, tack vare Oskar! På morgonen skypade vi med den svenska familjen i Bankekind.


Julbord!


Kalle Anka och hans vänner önskar oss en God Jul


Förväntansfull familj......

Julevangeliet


Charmig tomte..




På juldagen tog vi på oss den Amerikanska hatten och firade jul därefter...... Inte så stor skillnad men ändå..... Skinkan stod även på det bordet (och rödbetssallad eftersom jag tog med den...) Ricks föräldrar bor i Las Vegas och belönas varje vecka med en liten present från olika kasinon för att de har spelat och för att de ska fortsätta.... De har gjort till sitt lilla nöje att spara all dessa och göra en presentlek/utdelning med dem på juldagen.... Jättekul! Så efter den första stora utdelningen kom den i kvantitet ännu större.....



Grabbarna med kusinbarn Viktoria


Igår åkte vi till Discovery Center i Santa Ana. Massor med folk men mycket kul att göra och lära. De hade Star War special också just nu.


Nu har lugnet drabbat tre av oss, den fjärde är igång och jobbar igen. I kväll är vi inbjudna till en svensk/amerikansk familj. Det ser vi fram emot!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar