söndag 13 januari 2013

Sorterande syskon och trevlig söndag

Det blev en hel dags jobb för Jim och hans syskon, att sortera och röja i familjens saker. De var alla så måna om varandra så det blev inga stridigheter. Jag och grabbarna hade det ganska lugnt i bakgrunden.

Sen kom vi hem till ett IS-kallt hus. Vi hade nämligen stängt av värmen innan vi åkte och det var minusgrader på kvällen.

Idag var vi i vår nya kyrka. Det enda vi inte riktigt gillat där förut är att ingen har pratat med oss. Vi har känt oss lite anonyma, men har tänkt att vi får ta det och försöka lära känna folk med tiden. Vi har inte annonserat med att vi bestämt oss för att gå med, men av någon anledning var allt annorlunda idag. Från att vi kom in intresserade sig folk för oss på ett helt annat sätt än de tidigare gångerna vi varit där. Det är en familj som har barn ganska likt våra barns åldrar, jag har bara tänkt tidigare att man kanske borde lära känna dem...... De undrade idag om vi ville hänga med och ta en pizza efter mötet!! Kan inte annat än att tro att allt går enligt planerna......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar