söndag 15 januari 2012

Svenskträff

Min väninna Helena och hennes familj har nyligen flyttat. Hon har sina föräldrar från Sverige här. I går bjöd de hem oss tillsammans med ett annat svenskt par, så det kändes nästan som om man var i Sverige..... Bara svenska hela kvällen! De hade fått det fint i sitt nya hus och bjöd på god mat. Det var en trevlig kväll!


Innan var vi och delade ut mat och kläder till hemlösa. Det var första gången våra grabbar var med. Det verkade som de tyckte det var ganska ok. Nyttigt för dem att få se hur bra de har det och hur svårt det kan vara när man inte har mat för dagen. Jim hade tagit med sig en del kläder från sin garderob att ge bort. De stod där och såg pappas kläder gå till bättre behövande. Först hörde jag kommentarer som "-Va, ger han bort den tröjan, den fick han ju av oss" Till att sen säga, de här personerna behöver kläderna bättre.

Idag är vi lite förkylda och krassliga de flesta av oss.... Regnet står just nu som spön i backen och man känner mest för att krypa ner i sängen och dra det varma täcket över huvudet.
Önskar er en bra vecka!!

1 kommentar: