onsdag 21 augusti 2013

Födelsedag!



Vi gick händelserna i förväg och firade mig igår istället. Idag hade både Jim och Christopher annat för sig. Vi gick ut och åt igår kväll, trevligt och gott! Vi passade på att fira bröllopsdagen lite också eftersom jag var sjuk då..... Jag hade förberett med lite födelsedagsfika hemma, så när det blev dags för det gick vi och knackade på hos våra vänner som bor på gatan och bjöd in dem också. (Hade varit lite jobbigt att äta upp en hel tårta själva....) Det blev en trevlig kväll! Och idag när jag kom hem stod det ett paket på trappan från dem. Gulligt!


Och dagen började med att det här gänget ringde och grattade...... (och även bror och svägerska, men dem får man själv göra sig en inre bild av;-))

Bilden togs när vi lämnade dem på trappan för några veckor sen.........

Annars har det varit fullt upp med skolstartsbestyr i det Mumperska hemmet. Nu känner vi att vi börjar falla in i trallen något så när igen. Joseph måste upp och hoppa kl 6 på morgonen (men idag hade han hoppat tillbaka in i sängen efter duschen...) Hårda tider. Christopher har däremot sena morgnar så han går inte upp förrän Joseph redan lämnat hemmet. Nu är alla attiraljer inköpta, idag kommer Christopher hem med alla sina skolböcker, (de har en uppsättning hemma så man slipper dra på böcker fram och tillbaka varje dag. Det räcker med pärmar, lunch och allt annat som ska med) Så nu är det bara att köra igång!!




1 kommentar:

  1. En alldeles försenad grattiskram från oss! Önskar dig världens bästa år!

    SvaraRadera