torsdag 8 november 2012

Maken tillbaka på valdagen

Ja, så var det han kom in genom dörren, efter att ha passerat tre världsdelar på samma dag, slår sig ner i soffan lagom till Obama höll sitt tal ca 22.15. Lyssnade på det, (inte hela) och åkte sen och röstade;) Intressant system! Vallokalerna var öppna till kl 23.00, valet var avgjort, men som sagt, systemet är ju lite annorlunda här.....

Jag är glad över både att ha Jim tillbaka och att Obama fick en chans till. Man förundras över hur en del folk tänker i politiska frågor här. Många är så rädda för socialism och tror att Obama ska förstöra välfärden i landet med sina små försynta ändringar i bla sjukvårdssystemet och skatter mm. Hela världen jublar över Obama och halva Amerika tror att undergången är nära....... Konstigt!

Den här veckan har gått i rasande fart, jag har lämnat in mina sista uppgifter i Engelskan. Nu ska jag bara göra en muntlig examination....... Läskigt, den sker på onsdag i nästa vecka. På lördag ska Christopher ha kalas, sent om sider, så jag har förberett för det idag, samt använt mina födelsedagspengar, (Äntligen!) och handlat kläder. Kul!! Igår hjälpte jag en kompis att flytta, bara kartonger, men det var kul att få hjälpa henne, hon har haft så struligt med sitt lägenhetsköp. Man känner ju igen känslan, och ännu värre för henne som är själv med all frustration och väntan.
Regnet smattrar mot taket, mysigt! Och nu är det dags att sova!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar