onsdag 31 juli 2013

Hemma igen

Ja, det blev ett långt uppehåll. Vi hade en helskön Sverigesemester från början till slut! Hann träffa många. men tyvärr inte alla.... lite svårt när man har vänner spridda utöver det avlånga landet. Många såg vi på Vineyardlägret, en underbar vecka på många sätt! Vi passade också på att åka till Skara Sommarland efter lägret. Vår gamla husvagn var glad åt att få komma ut och lufta sig lite.

Resan tillbaka gick bra, vi kom igår kväll. Känner mig inte ens trött idag konstigt nog. Vi var hemma i huset vid 21.30 och kom i säng ganska snart, sen sov vi till 6.30 i morse, och nu har dagen gått som om inget hade hänt..... (typ att man flyttat bak tiden 9 timmar.......) Hoppas att det inte kommer senare. Jim drog igång med jobbet direkt i morse och jag har packat upp, klippt gräs osv..... Christopher började en ny träningssäsong idag (fotboll), hoppas det gick bra, de hade ju redan börjat när vi var borta och han känner nog ingen i nya laget. Det blir säkert bra!

Det känns bra att vara tillbaka, jag är glad över livet här! Men visst saknar man de nära och kära som man nu blev van att ha omkring sig........